luni, 19 decembrie 2016

Covoarele din Cauciuc si Utilitatea lor

Multi nu inteleg utilitatea covoarelor din cuciuc, insa sa luam de exemplu scarile; ele sunt o componenta utilă in case, birouri, depozite, centre comerciale, fabrici, uzine sau orice alt tip de cladire din intreaga lume: rezidentiala, comerciala sau industriala.

Cu toate acestea, un element esential lipseste tot timpul in ceea ce priveste majoritatea scarilor din Romania.

Cele mai multe dintre ele nu dispun de siguranta. Siguranta scarilor este foarte importanta si foarte usor de obtinut, costurile fiind rezonabile.

Utilizarea de covoare antiderapante din cauciuc pe suprafata scarilor deja existente le confera acestora si elementul de  siguranta care lipsea.

Vezi detalii despre:

  • Covor Cauciuc NBR
  • Covor Cauciuc SBR

Cauciucul este materialul perfect ce poate fi utilizat in realizarea oricarui produs destinat in scopuri de securitate cand vorbim de produse si materiale antiderapante. Acest lucru se datorează capacitatii cauciucului natural de a oferi tractiune.

Cauciucul are si un foarte mare coeficient de frecare iar acest lucru inseamna că orice persoana care merge pe o scara sau o suprafata  utilata cu un covor din cauciuc cu proprietati antiderapante va experimenta mai multă stabilitate. 

Este un material foarte popular utilizat in fabricarea a diferite tipuri de produse destinate podelelor, scarilor, etc.